Miért ilyen akciós a kávéfőző?

 

Cégünk tevékenységi körét új kereskedelmi vonallal frissítettük. Mostantól az általunk forgalmazott Saeco, Saeco-Philips, Gaggia és Spidem márkájú kávéfőző gépek meghatározott részét kedvezményes és versenyképes áron kínáljuk vásárlóinknak.

Az elado-kavefozo.hu weboldalunkon feltüntetett kávéfőzők javarészt olyan készülékek, melyek egykor bemutató darabok voltak a VIII. kerületi üzletünkben, vagy viszonteladó partnereink készletfelszámolásából származó visszárui.

Ezen új és nem használt kávéfőző gépek leggyakoribb szépséghibája, hogy csomagolásuk, szállítási dobozuk sérült, vagy teljesen hiányzik maga a gyári csomagolás.

Emellett kínálatunkban szerepelnek olyan készülékek is, amelyek új készülék vásárlásakor kerültek beszámításra, így már előzetesen használt darabok. A használt gépek teljes felújítási folyamaton esnek át, ahol minden esetben szakembereink szakszerűen átvizsgálták és karbantartották a készülékeket a hibátlan működés érdekében.

 

Vásárlás előtt a termékleírásban pontosan tájékozódhat, hogy a kívánt kávéfőző gép milyen tulajdonságokkal, esetleges esztétikai hibákkal rendelkezik. A készülékek állapota szintén részletezett aszerint, hogy új vagy használt kávéfőző gépről van szó.

 

A weboldalunkon szereplő készülékeket töredék áron vásárolhatja meg a kávéfőző gépek az eredeti áraihoz képest. Vásároljon kávéfőző készüléket egyenesen a magyarországi forgalmazótól!