Pick Pack Pont átvételi lehetőség

 

Pick Pack Pont szállítás díjszabása: országosan bruttó 990,- Ft

Fontos!

A Pick Pack Pont-al történő szállítást webáruházunk kizárólag a 20kg alatti, illetve a bruttó 127.000,- Ft értékhatárnál alacsonyabb megrendelések esetén tudja teljesíteni.

Webáruházunk automatikusan nem ajánlja fel a Pick Pack Pont-on történő átvétel lehetőségét, amennyiben megrendelt terméke(i)nek súlya meghaladja a 20kg-t, vagy magasabb értékhatárral bír, mint bruttó 127.000,- Ft.

 

Pick Pack Pont átvételi helyek

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan és hírlapüzletek, valamint és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

Boltkereső

Az együttműködő boltokra vonatkozó információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Megrendelése leadásakor kérjük, tüntesse fel a kiválasztott Pick Pack Pont nevét és címét!

 

Szállítási határidő

Webáruházunk a Pick Pack Pont-on keresztül rendelt termékeket minden héten szerdán adja fel kiszállításra. A küldemények feladását követően Budapesten 1, még Budapesten kívül 2 munkanapon belül várható a csomag megérkezése a kiválasztott Pick Pack Pont-ba.

Példa: amennyiben Ön csütörtökön vásárol webáruházunkban, a megrendelt terméke várhatóan a következő héten csütörtökön vagy pénteken (lakhelytől függően) fog megérkezni a megrendeléskor megjelölt helyen.

 

Értesítés a csomag átvételéről

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezéséről írásban értesítjük, melyet követően csomagját azonnal átveheti. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

Fizetés a kiválasztott Pick Pack Pont-on

Készpénzzel minden Pick Pack Pont-on tud fizetni.

Bankkártyával a legtöbb Pick Pack Pont átvevő helyen fizethet. (Kérjük, előre egyeztessen a kiválasztott Pick Pack Pont-al a bankkártyás fizetés feltételeiről)

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.