Fizetési lehetőségek

 

- utánvét

- előre utalás

- személyes átvétel esetén: bankkártyás fizetés vagy készpénz

 

Utánvétes fizetési mód

Utánvétes fizetési módnál a kávéfőző gép szállítási díja magába foglalja a pénzkezelés díját is. Amennyiben futárszolgálaton keresztül kérte a szállítást, akkor DPD futárnak kell átadni a megrendelt termék/termékek ellenértékét, amelynek kifizetéséről elismervényt kap. A számlát a csomagban találja. 

Pick Pack Pont átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt tud fizetni. (Kérjük, hogy előre egyeztessen a kiválasztott Pick Pack Pont-al a bankkártyás fizetés feltételeiről) 

 

Előre utalásos fizetési mód - Kávéfőző vásárlás

Előre utalásnál a kávéfőző gép szállítási költségét nem terheli pénzkezelési díj. A webáruházunkban leadott megrendelést követően 1 munkanapon belül díjbekérőt állítunk, ami tartalmazza a bankszámlaszámot is, ahová a megrendelés összegét utalnia kell. A csomagot azt követően adjuk át a futárszolgálatnak, miután a díjbekérőn szereplő összegről megkapjuk a kapcsolódó ellenérték jóváírását tartalmazó bankszámlakivonatot. Kérjük, előre utalásnál minden esetben várja meg az előlegbekérőt és tüntesse fel annak sorszámát az utalás megjegyzésében!