Fizetés és szállítás

Sample Data-Articles

Személyes átvétel

 

 

A megrendelt terméket / termékeket személyesen is átveheti bemutatótermünkben, a 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8. szám alatt.

Bemutatótermünk minden munkanapon 07:30 - 16:00 között nyitva tart.

 

Megrendelés leadása szükséges 

Személyes átvétel választása esetén is szükséges az előzetes megrendelés leadása. A rendelés leadását követően e-mail-ben vagy telefonon tájékoztatni fogjuk, hogy pontosan mikortól jöhet átvenni a kávéfőző készüléket.

 

A rendelés leadásától számított 1-2 napon belül átveheti a készüléket.

 

 

 

 

 

 

Szállítás futárszolgálattal

 

A megrendelt terméket/termékeket a DPD futárszolgálattal szállíttatjuk. A DPD futárszolgálat munkanapon 08:00 – 17:00 óra között szállítja ki a termékeket. Amennyiben ezt a szállítási módot választja, kérjük, hogy a szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben Ön vagy más - az átvételt lebonyolítani tudó személy - tartózkodik! Utánvétes fizetési mód választása esetén a kiszállított termékek árát és a szállítási díjat a futárnak kell átadni. A megadott számlázási címre kiállított számlát a csomagban találja. A számla a szállítási díjat is tartalmazza. 

A kiszállítás díja nincs beépítve a termékek árába. Szállítási díj/csomag (bruttó Ft)

  3 kg-ig 3,1-10 kg-ig 10,1 - 20 kg-ig 20,1 kg felett
Utánvétes fizetés 1.890,- Ft 3.490,- Ft 3.690,- Ft 5.190,- Ft
Előre utalás 1.690,- Ft 1.790,- Ft 1.990,- Ft 3.490,- Ft

 

A megrendelt termékek kiszállítását 1-2 munkanapon belül teljesítjük.

 

 

 

 

 

Pick Pack Pont átvételi lehetőség

 

Pick Pack Pont szállítás díjszabása: országosan bruttó 990,- Ft

Fontos!

A Pick Pack Pont-al történő szállítást webáruházunk kizárólag a 20kg alatti, illetve a bruttó 127.000,- Ft értékhatárnál alacsonyabb megrendelések esetén tudja teljesíteni.

Webáruházunk automatikusan nem ajánlja fel a Pick Pack Pont-on történő átvétel lehetőségét, amennyiben megrendelt terméke(i)nek súlya meghaladja a 20kg-t, vagy magasabb értékhatárral bír, mint bruttó 127.000,- Ft.

 

Pick Pack Pont átvételi helyek

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan és hírlapüzletek, valamint és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

Boltkereső

Az együttműködő boltokra vonatkozó információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Megrendelése leadásakor kérjük, tüntesse fel a kiválasztott Pick Pack Pont nevét és címét!

 

Szállítási határidő

Webáruházunk a Pick Pack Pont-on keresztül rendelt termékeket minden héten szerdán adja fel kiszállításra. A küldemények feladását követően Budapesten 1, még Budapesten kívül 2 munkanapon belül várható a csomag megérkezése a kiválasztott Pick Pack Pont-ba.

Példa: amennyiben Ön csütörtökön vásárol webáruházunkban, a megrendelt terméke várhatóan a következő héten csütörtökön vagy pénteken (lakhelytől függően) fog megérkezni a megrendeléskor megjelölt helyen.

 

Értesítés a csomag átvételéről

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezéséről írásban értesítjük, melyet követően csomagját azonnal átveheti. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

Fizetés a kiválasztott Pick Pack Pont-on

Készpénzzel minden Pick Pack Pont-on tud fizetni.

Bankkártyával a legtöbb Pick Pack Pont átvevő helyen fizethet. (Kérjük, előre egyeztessen a kiválasztott Pick Pack Pont-al a bankkártyás fizetés feltételeiről)

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

 

Fizetési lehetőségek

 

- utánvét

- előre utalás

- személyes átvétel esetén: bankkártyás fizetés vagy készpénz

 

Utánvétes fizetési mód

Utánvétes fizetési módnál a kávéfőző gép szállítási díja magába foglalja a pénzkezelés díját is. Amennyiben futárszolgálaton keresztül kérte a szállítást, akkor DPD futárnak kell átadni a megrendelt termék/termékek ellenértékét, amelynek kifizetéséről elismervényt kap. A számlát a csomagban találja. 

Pick Pack Pont átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt tud fizetni. (Kérjük, hogy előre egyeztessen a kiválasztott Pick Pack Pont-al a bankkártyás fizetés feltételeiről) 

 

Előre utalásos fizetési mód - Kávéfőző vásárlás

Előre utalásnál a kávéfőző gép szállítási költségét nem terheli pénzkezelési díj. A webáruházunkban leadott megrendelést követően 1 munkanapon belül díjbekérőt állítunk, ami tartalmazza a bankszámlaszámot is, ahová a megrendelés összegét utalnia kell. A csomagot azt követően adjuk át a futárszolgálatnak, miután a díjbekérőn szereplő összegről megkapjuk a kapcsolódó ellenérték jóváírását tartalmazó bankszámlakivonatot. Kérjük, előre utalásnál minden esetben várja meg az előlegbekérőt és tüntesse fel annak sorszámát az utalás megjegyzésében! 

 

 

 

Fizetés és szállítás

oldal feltöltés alatt